söndag 16 november 2014

DET HÄNGER PÅ ÖRONEN



Jag är världens sämsta på att använda örhängen. Äger hur många par som helst men glömmer alltid bort dem och kör på samma, gamla, vanliga pärlor i öronen. På torsdagens SAND event blev jag inspirerad av min vän Emmi som hade superfina örhängen. Bestämde mig för att gräva fram mina blingande hängen och lära mig att använda dom för om det någon gång är inne med bling så är det ju under lillajulstider. Testade redan under gårdagens middag på stora, svarta örhängen och trivdes faktiskt rätt bra i dem.

I'm really bad at using earrings. Or I use my white pearls on a daily basis, but I have so many pairs of earrings that I always forget using. I got inspired by my friend Emmi who was wearing a pair of big earrings at the SAND event on Thursday and realized I have really similar ones myself. SO my project for this winter is to learn to use big earrings. I tired a pair on at the dinner yesterday and actually quite liked wearing them.



ROCK SUNDAY


Rocking this sunny Sunday in pants from Zara, knit Filippa K, coat Massimo Dutti, bag Lanvin, hat/boots H&M







RIKHARD'S


Igår testade jag, Kajsa och Ida på Hans Välimäkis nya restaurang (eller gastro pub som han kallar det), Rikards. Hhhhm, hur skall jag uttrycka mig.. Vänlig personal, snyggt ställe men maten.. Det kändes som om de försökte lite för mycket.. Allt skulle vara så speciellt, att smakerna inte riktigt blev bra tillsammans.. Också en så simpel grej som olika rostade rotsaker med ostdipp som lät jättegott var så super super salt att det knappt gick att äta. Det kan ju hända att vi bara valde fel grejer så måste kanske ge stället en ny chans i nåt skede, men åtminstone den här gången var maten lite av en besvikelse.

Kvällen i sig var ändå jätterolig i bästa sällskap (mina barndomsvänner). Vi fortsatte kvällen till Los Cojones men var hemma rätt tidigt. Skönt så, så orkar man njuta av söndagen idag.

Yesterday me, Kajsa and Ida tried out Hans Välimäki's new restaurant (or gastro pub as he calls it), Richard's. Hhhhm, I don't know how to put it.. The staff was super nice, the place looked good but the food... It felt like they tried to hard to make all the tastes really special and extra but in the end it failed as it was all too strange and extra.. Also a really simple thing as roasted root vegetables with cheese dip didn't work out as it was so damn salty you really couldn't eat the thing. Oh well, maybe I have to give the place a second chance.

We had a really fun night anyways in the best company (my childhood friends). After Richard's we went to Los Cojones for drinks and some dancing but came home quite early, which was good so that we can enjoy this sunny Sunday today.