tisdag 27 januari 2015

TISDAGS BABBEL


Bjuder på lite sämre bilder idag eftersom dom togs supersnabbt, men så blir det ibland. Har på mig min nya kjol från Samsoe Samsoe, skor från Reiss, väska Proenza Schouler och polo Ril's

Idag har jag skött min systerdotter. Hon sover snällt på övervåningen nu medan jag är här nere och bloggar och hennes föräldrar är ute och äter. Snällare barn får man leta efter, hon somnade på typ två sekunder och har annars också varit som en ängel, lilla T < 3

Sorry for giving you pics that are not as good as usually as we had to take them in a real hurry, but that's just how it goes sometimes. I'm wearing my new skirt from Samsoe Samsoe, heels from Reiss, bag Proenza Schouler and turtleneck knit Ril's

Today I've been babysitting my niece. She's now sleeping upstairs while I'm downstairs blogging and her parents are out for a romantic dinner. I can't believe how easy she is to take care of; she fell a sleep in like two seconds, ate all food I gave her and was like an angel all the time. Lovely little T < 3






SAMSOE SAMSOE KJOL


Här ser ni min nya yllekjol från Samsoe Samsoe "in action". Mer bilder kommer snart!

Here you'll see my new skirt in wool from Samsoe Samsoe in action. More pics coming up!

VARDAGSMAT


Igår hade vi lillebrorsan hos oss på mat och filmkväll så lagade mat som kanske ser lite bättre ut än vanlig "måndagsmat", men är verkligen lätt och snabbt att laga.

Bataten gjorde jag så att jag skivade batatskivor som jag satte i en skål tillsammans med olivolja, salt, peppar och timjan. Sen hällde jag ut skivorna på en ugnsplåt och in i ugnen 25 min på 225 grader.

Under tiden fixade jag maletkött biffar dit jag satte 400 g maletkött, 2 ägg, 1/2 dl skorpmjöl, 1 stor lök, 2 klyftor vitlök, en burk gräddfil, färsk timjam, salt, peppar och chilipulver. Sen stekte jag bara biffarna i en stekpanna.

Till maten serverade jag gräddfilssås (bara röra ner valfria kryddor) och lite tomat med basilika vid sidan om. Hur lätt som helst!